GAMING

GAMING PC OP MAAT

Het belangrijkste onderdeel van een gaming computer is ongetwijfeld de videokaart. Voor dit onderdeel mag u 25-50% van het budget van de computer rekenen. De videokaart produceert het beeld. Bij het gamen moet het volgende beeld bliksemsnel gegenereerd worden. Aangezien u het volgende beeld zelf in de hand heeft, heeft u een zware grafische kaart nodig om een vloeiend beeld te verzekeren.

Een onderdeel dat vaak over het hoofd gezien wordt, is de monitor. Het heeft weinig zin om de duurste grafische kaart in uw computer te stoppen als uw monitor geen hoge resoluties ondersteunt. Hou dus ook rekening met een bijkomende kost om uw monitor (eventueel) te vervangen.

Afhankelijk van de games die u wil spelen en andere toepassingen die de computer moet kunnen draaien, is het eveneens belangrijk om na te denken welke processor het best in uw gaming pc past. De keuzes zijn zeer uiteenlopend en dus is een verkennend gesprek zeer belangrijk. Maak hier uw afspraak..

Voor en nadelen

Betere prijs/kwaliteit

Een op maat gemaakte gaming computer heeft een betere prijs-kwaliteitverhouding dan een merkcomputer. Merkcomputers zijn ontworpen om zo veel mogelijk winst te maken. U betaalt bovendien ook extra voor de “merknaam”.

Volledig gepersonaliseerd

Alle onderdelen zijn afgestemd op uw noden. U betaalt dus niet voor onderdelen die u niet zou gebruiken.

Snelle service

Bij problemen kunt u rekenen op een snelle service. Het op maat laten maken van uw computer neemt uiteraard tijd in beslag. U moet rekenen op een 5-tal werkdagen tussen het eerste gesprek en het afleveren van de pc.